Despre noi

SC ECO SWISS SRL este o societate cu capital integral privat, cu o bogată experiență acumulată în peste 30 ani de activitate în domeniul demolării de construcții civile și industriale ( cu explozivi sau mecanice) precum și ecologizarea zonelor.

 

Înființată in anul 2005, societatea s-a dezvoltat continuu, pe baza propiilor experiente, avand permanent ca obiectiv asigurarea celui mai bun raport calitate – pret – termen de executie precum si adoptarea unor tehnologii noi in domeniul ecologizării.

Sediul societatii este in Hunedoara, strada Carpati nr. 114A , fiind reprezentata legal prin Ing. ILLE Ioan – Mihai in calitate de administrator.

Structura de personal este supla si adaptabila pentru lucrari de orice anvergura din domeniul de activitate.

 

Toate lucrarile de demolare se executa cu protectia totala a obiectivelor invecinate, prin controlarea undei seismice si diminuarea frontului undei de soc aerian. Lucrarile de explozivi sunt monitorizate si evaluate cu seismometre de catre specialiștii firmei noastre.

Echipa de la SC ECO SWISS SRL va sta la dispozitie pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra de mediu pentru intocmirea documentatiilor de mediu si obtinerea autorizatiilor de demolare / desfintare, demolarea cladirilor si instalatiilor vechi precum si de evacuarea amplasamentelor de orice fel de deseuri.

 

Am reusit sa formam un colectiv cu oameni de incredere si cu simt de raspundere, care sa reprezinta intocmai interesele companiei, si nu in ultimul rand, ale dumneavoastra, colaboratorii nostri.

 

Eco Swiss Demolari vă stă la dispoziție!